10.03
 
10.04
1

Rólunk

2017-ben újították fel az épületet és egy 17 szobás szállodát alakítottak ki belőle: 5 executive szoba single vagy double rendszerben és 12 multifunkcionális deluxe szoba. A deluxe szobák: 3 szoba single vagy double rendszerben, 5 különágyas szoba, 3 egyágyas deluxe szoba és egy akadálymentesített deluxe szoba. Valamennyi szobánk rendkívülién kényelmes és utolsó generációs technológiával felszerelt, minden bizonnyal otthon fogja magát érezni nálunk.
Wi-Fi internet valamennyi szobában, illetve a szálloda teljes területén. Minden szoba HD Smart televízióval rendelkezik, amelyhez telefonját vagy laptopját csatlakoztathatja, ezáltal a tévét egy óriási képernyőként is használhatja. Kikapcsolódásként a legújabb filmeket és kedvenc sorozatait nézheti, miközben a minibárból egy pohár finom bort kortyolhat.

Szobaink

Elegánsan berendezett légkondicionált szobáink különleges légkört teremtenek nyaralók és üzleti utazók számára egyaránt

Executive Double Single use

ÁRAK

362 RON

Foglalás

Deluxe Double Single use

ÁRAK

316 RON

Foglalás

Deluxe twin

ÁRAK

316 RON

Foglalás

Szolgáltatások

Korai reggeli
Az indőnk rendkívül értékes és sokszor már kora reggel rohanunk. Szeretne reggelizni, de kifut az időből? Mi erre is gondoltunk, a tökéletes megoldás az "Early bird" reggeli, amit éttermünkben 04:00 - 06:50 között szolgálunk fel.
Étterem
A „The Dome” étterem a szállodától körülbelül 30 méterre található, román, magyar hagyományos, valamint nemzetközi ételeket kínál és borpincével várja vendégeinket.
Szállítási szolgáltatás
Vendégeinknek fizetős személyszállítási szolgáltatást nyújtunk Szatmárnémetin belül és környékén.
Széf
Értékes tárgyait szállodánk valamennyi szobájában található széfben biztonságba helyezheti, így gondmentesen élvezheti az itt töltött idejét.
Fitnesz Terem
A szálloda egész területén legfeljebb 1000Mbps sebességgel és aktivált tartalom szurovel.
Ingyenes WiFi
A szálloda rendelkezik egy jól felszerelt fitnesz teremmel, ahol jó kondícióban tarthatja magát.

common.read_more

Elérhetoség

Str. 1 Decembrie 1918 nr. 1-3, 440010, Satu Mare, Romania
004 0361 - 808 555
office@thedome.ro
gallery